Terug naar zoekresultaat

Camping La Vie en Rose

Escanecrabe, Frankrijk
 • Bergen
 • Bos
 • Landelijk
Accommodatie
 • Safaritenten
 • Vanaf

  € 250,-

  per nacht

  Corona-update: COVID-19: UW VEILIGHEID VOOROP
  De veiligheid en het welzijn van onze gasten hebben onze hoogste prioriteit. Terwijl we allemaal doorgaan met het monitoren van het coronavirus COVID-19, wilden we het volgende overbrengen:
  Al onze accommodaties zijn minimaal 10-15 meter van elkaar verwijderd. De site is omgeven door platteland en het gebied is nauwelijks bevolkt.
  Alle verblijfsruimten worden voor aankomst gedesinfecteerd.
  Uw privé-doucheruimtes worden nog steeds op een hoog niveau gehouden en worden dagelijks schoongemaakt.
  Uw privé buitenkeuken wordt voor aankomst gedesinfecteerd en laat u toe om in de frisse lucht te koken. Uw ontbijt wordt elke ochtend vers bij u bezorgd, met inachtneming van onze gebruikelijke strikte hygiëneregels.
  Alle gasten en personeel wordt gevraagd om te controleren op tekenen van symptomen.
  We bevinden ons momenteel in zelfisolatie sinds 17 maart 2020.
  We zijn van plan dit seizoen volledig te openen, mocht de huidige crisis ervoor zorgen dat gasten niet naar ons kunnen reizen, of als de regering adviseert dat we gesloten blijven, dan bieden we een voucher aan die in de zomer van 2021 kan worden gebruikt.

  De combinatie van de beste elementen van een outdoor campingervaring met de luxe van een boetiekhotel. Wij bieden tenten met twee slaapkamers (6 m en 5 m verbonden) met een super kingsize bed (luxe katoenen lakens). Iedere ochtend staat er een vers ontbijt klaar bij uw tent! Elk van onze tenten heeft zijn eigen prachtig ingerichte privé douche/toiletruimte en een eigen volledig uitgeruste buitenkeuken. De camping is geopend van juli tot september. Ons zwembad (omheind ivm veiligheid) is verwarmd en er is een strandje.

  Het tarief voor 2020: € 250,- voor 4 personen per nacht, incl. ontbijt.

   

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu
  Bestel nu de GlampingCamping Gids