Terug naar zoekresultaat

Domaine de l’Etang

Brissac-Quincé, Frankrijk
 • Landelijk
 • Meer
Accommodatie
 • Mobilhomes / chalets / Lodges / stacaravans
 • Corona-update:In navolging van de nieuwe richtlijnen die door de regering en de president van de Republiek zijn aangekondigd, zijn hier de beslissingen die zojuist zijn genomen binnen het Domaine de l’Etang, Camping, Gites en zaalverhuur.

  We hebben de verantwoordelijkheid genomen om volledig bij te dragen aan de inspanningen om de verspreiding van COVID-19 te vertragen:

  – Ons hele team is 15 dagen lang gedeeltelijk werkloos, voornamelijk voor de meest kwetsbare mensen (personeel met een handicap). Alleen mevrouw ROMPION Lucile, biedt telefonische aanwezigheid en werkt vanuit huis (om op alle verzoeken te reageren en de voortzetting te organiseren)

  – Het uitstel van de opening van de camping tot maandag 27 april 2020.

  – Neem voor alle verblijven vanaf 20 april tot 26 april 2020 contact met ons op via e-mail, zodat ik uw verzoek kan verwerken om overeenstemming te bereiken over het uitstel van uw verblijf. Of, indien van toepassing, de annulering van het verblijf. Voor alle Touroperator-klanten is uitstel wenselijker dan annulering. Dit uitstel is geldig voor de seizoenen 2020 en 2021.

  Houd er rekening mee dat we alle verzoeken verwerken en doorgaan op volgorde van aankomst.
  Bedankt voor uw loyaliteit en steun, zorg goed voor uzelf en uw dierbaren. 🥰

  Beste wensen,
  Lucile en het hele Domaine-team.

  Uw camping in Angers, Frankrijk: Natuur, comfort en de Loire-vallei: welkom in de tuin van Frankrijk. Gelegen in het hart van de wijngaarden van Angers en de Loire-vallei zijn wij blij u te mogen verwelkomen op deze weelderig groene 4-sterren camping. Voormalige boerderij van het kasteel van Brissac, Camping de l’Etang profiteert van een ongerepte natuur die perfect is voor rust en recreatie. Er zijn verwarmde zwembaden waaronder één overdekt.

  Lees meer

  Faciliteiten

  Deze pagina delen twitter icon faceboook icon google icon
  save icon
  Bewaar
  book icon
  Boek nu
  In de regio
  guide
  Guide
  menu icon
  Menu
  Bestel nu de GlampingCamping Gids